Greetings and reviews from our guests.

Have you also stayed at our B&B? Click here to write a review!

Sweden Rock 2013

★★★★★
Tack för fint rum, mycket trevliga och vänliga värdar, fint väder och god rabarberpaj. Kan verkligen rekommenderas. Jörgen och Elias
- Jörgen och Elias Stafström

Vår vistelse 13-06-18/19

★★★★★
Vår vistelse i Karlshamn blev fantastisk tack vare vår övernattning hos Nya stans B&B. Fräscha och trevliga rum, en fantastisk frukost i en mysig och hemtrevlig miljö samt mycket vänligt bemötande av familjen Rimfjäll. Vi rekommenderar detta varmt. Bengt och Marie
- Bengt och Marie

SRF 2013

★★★★★
Tack för veckan vi bodde hos er. Hög standard på rum, service och frukost. Kompisen fick egen kupé utan extra kostnad när jag snarkade för mycket. Kommer mer än gärna tillbaka nästa år om vi åker till festivalen. Kan verkligen rekommendera ert eminenta B&B. Helge Köhler/Tyresö
- Helge Köhler

Sveriges bästa B&B!?!

★★★★★
Vilket superställe! Trevligt bemötande, vacker miljö, sköna sängar, god frukost - PRECIS det som man vill ha det! Det bästa B&B vi bott på i Sverige! Ni har verkligen hittat rätta konceptet!
- Åsa Johansson

Dejlige dage i Karlshamn

★★★★★
Utrolig dejligt og meget smukt svensk B&B. Perfekt standard, søde værter, meget fin beliggenhed lige ved byens centrum men alligevel fred og ro i haven. Det kan vi kun anbefale!
- Simon Bordal Hansen og Nanna Skytte

Vilken pärla!

★★★★★
Min son hade fått uppkörningstid en morgon i Karlshamn så jag frågade turistbyrån om de kunde tipsa om ett genuint och pittoreskt B&B för oss att övernatta i innan uppkörningen. Och de kunde de verkligen! Har sällan skådat ett ställe som utstrålar så mycket atmosfär och visar en sådan oerhörd känsla för detaljer. Fantastiskt!
- Per Björkdahl

Underbart god frukost och fräscha rum

★★★★★
Jag och min man tyckte mycket om vår vistelse hos er. Mysiga rum med kakelugn och en helt superb frukost, som vi fick avsluta med hembakt rabarberpaj.
- Maria Sundström

Minnen

★★★★★
Det är över ett år sedan jag bodde på nya stan bed & breakfast. Berättade nyss för min mamma hur fint de var, och hur mycket frukost jag fick, så jag kikade in på sidan! Och ska absolut sova på samma ställe om jag får vägarna förbi. Vilken professionalitet!
- Bodil Wedberg

Minst 10 stjärnor

★★★★★
Fem räcker inte, så smakfullt, vackra rum, sköna sängar, fräscht badrum därtill en underbar frukost serverad i den vackra matsalen - bättre kan man ej ha det, vi återvänder mer än gärna - tusen tack!
- Anne-Marie o Gustaf, Bromma

SUVERÄNA RUM OCH FRUKOST

★★★★★
Väldigt mysigt B&B, med trevlig trädgård och uteplats. Mycket fina rum, rent och fräscht och en jättegod frukost som innehöll allt en frukost ska ha! Och ett trevligt bemötande av ägarna.
- Cecilia Carlsson

The Best Ever

★★★★★
Efter att hyrt rum på hotell, B&B, vandrarhem, semesterlägenheter och stugor i drygt 35 års tid så anser jag att jag har referensramar. Nya Stan Bed & Breakfast rekommenderas starkt. Renoverad huvudbyggnad och annex byggt i början av 1900 talet där man omsorgsfullt har bevarat det gamla. Mao en gedigen inredning och design av högsta klass som genomsyrade allt. Frukostbuffé, ac, tv och i det rum där vi bodde var det egen toalett och dusch. I samma annex var det även ett gemensamt fullt utrustat kök. Mycket trevliga värdar. Det kan inte bli bättre. Det är så här man själv skulle vilja bo.
- Stefan Ankarbranth

Rigtig godt

★★★★★
Det var en rigtig god oplevelse at bo en enkelt nat hos Jer. Jeg købte gennem booking.com, der i prospektet anfører: Ingen parkeringsmuligheder. Det er jo ikke rigtigt! Blot skal man parkere i kørselsretningen som jeg fik at vide. Måske oplysningen afskrækker nogen. Mange hilsner Sven
- Sven Bækgaard

Underbart boende!

★★★★★
Vad kan man mer begära? Trevligt bemötande! Rent och fräscht rum! Härlig frukost! En upplevelse att komma innanför dörren till rum Rosa. Man kunde se att bakom varje liten pryl, fanns en tanke. Att morgonen efter få äta en god frukost i en matsal som var smakfullt möblerad med väl omhändertagna antika möbler var en bra start på dagen. Det här kommer vi att rekommendera till våra vänner!
- Anita och Ingvar Bertilsson

Enastående boende

★★★★★
Nya Stan B & B är ett helt enastående trevligt boende i fantastisk miljö. Vi kommer absolut att återvända för nya övernattningar, samt att vi utan tvekan ska rekommendera Nya Stan B & B för våra vänner och bekanta.
- Hans och Ann

Supercharmigt boende

★★★★★
Vi blev så lyckliga när vi hittade detta charmiga boende under våra dagar i Karlshamn. Huset var så vackert och charmigt, rummet bekvämt och fridfullt, värdparet trevliga och hjälpsamma och frukosten något utöver det vanliga. Letar ni ett smultronställe så missa inte detta./ Tina
- Tina Vestlund